image
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque. Perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusa.
Meest recente berichten
Search
 

Previa

Kapsalon Agaat

Wij werken met de natuurlijke producten van Previa Natural Haircare. U kunt deze producten voordelig bestellen in onze webshop.

ZUIVERE EN NATUURLIJKE
FORMULES

Voor onze producten worden zuivere en fijne ingrediënten gebruikt.
De reinigingsmiddelen zijn veilig en niet-agressief, ideaal voor de kwetsbare en gevoelige huid.
De nieuwste generatie conditionerende bestanddelen is van plantaardige oorsprong, veilig, delicaat en 100% biologisch afbreekbaar.
De conserveringsmiddelen worden ook voor de voedingsmiddelenindustrie gebruikt en zijn dus veilig en goed verdraagzaam.
Het gebruik van zuivere en fijne stoffen zorgt ervoor dat de haarvezel zich uit zichzelf herstelt, wat het haar zijn natuurlijke schoonheid teruggeeft. De positieve effecten van het gebruik van natuurlijke producten zijn na enkele keren te zijn aangebracht al duidelijk zicht- en voelbaar. Houd vol om het gewenste resultaat te bereiken. Geloof in natuurlijke schoonheid en ontdek de voordelen ervan.

Toxin free – anti pollution

AGRESSIEVE CHEMISCHE MIDDELEN VERHOGEN DE ELEKTROSTATISCHE LADING VAN HET HAAR EN TREKKEN VERVUILENDE STOFFEN UIT DE ATMOSFEER AAN. DE TALG VANGT DE VERVUILENDE DEELTJES EN WERKT OP DE HOOFDHUID IN WAT DE PROBLEMEN VERGROOT. HET HAAR WORDT DOF EN FUTLOOS. MET ONZE PRODUCTEN KUNT U UW HAAR EN HOOFDHUID VAN ONZUIVERHEDEN ONTDOEN OM ZE GEZOND TE HOUDEN.

GEZONDE HUID

DOOR HET ONTBREKEN VAN AGRESSIEVE CHEMISCHE STOFFEN KRIJGT DE HUID WEER HET JUISTE HYDRATATIENIVEAU. DIT VERMINDERT DE KANS OP IRRITATIES VAN DE HOOFDHUID, DE VORMING VAN DROGE ROOS EN PSORIASIS.

UW HAAR BLIJFT LANGER SCHOON

DE HUID REAGEERT OP HET GEBRUIK VAN AGRESSIEVE CHEMISCHE STOFFEN WAARDOOR DE TALGAFSCHEIDING TOENEEMT OM DE NATUURLIJKE HUIDBARRIÈRE TE HERSTELLEN. HET HAAR ZIET ER ONMIDDELLIJK ZWAARDER UIT EN HEEFT DE NEIGING HEEL SNEL VUIL TE WORDEN. ONZE PRODUCTEN RESPECTEREN DE HOOFDHUID ZONDER DE BESCHERMENDE HYDROLIPIDENLAAG TE VERWIJDEREN EN GARANDEREN DAT UW HAAR LANGER SCHOON BLIJFT.

MEER VOLUME

ONZE PRODUCTEN GEVEN HET HAAR OP NATUURLIJKE WIJZE MEER VOLUME.
DIT WORDT MOGELIJK GEMAAKT DOOR HET ONTBREKEN VAN CHEMISCHE MIDDELEN DIE EEN LAAG VORMEN, HET HAAR ZWAAR MAKEN, DE HOOFDHUID VERSTIKKEN EN DE TALGPRODUCTIE OVERSTIMULEREN.

Bekijk producten

0% SULFATE

Sulfaten zijn tensioactieve, schuimvormende stoffen, die als giftig worden beschouwd omdat ze een chemisch proces ondergaan dat sulfonneren heet. Onze producten zijn zuiver en daarom gebruiken we natuurlijke, afbreekbare en ecocompatibele, tensioactieve stoffen.

0% DEA/TEA/MEA

Free dit zijn secundaire, alkaliserende, tensioactieve stoffen, die kankerverwekkende stoffen kunnen afgeven. Onze producten zijn zuiver: we kiezen ervoor om deze stoffen niet te gebruiken om een grotere veiligheid van het product te garanderen.

0% EDTA

Chelaatvormer, een stof die de functie heeft de metaalatomen te vangen en zo de houdbaarheid van het product te verbeteren. Edta laat zien dat er mogelijk nog andere, chemische, schadelijke conserveringsmiddelen aanwezig zijn. Onze producten zijn zuiver. De keuze om geen edta te gebruiken garandeert de afwezigheid van deze conserveringsmiddelen.

0% PEG/PPG*

Synthetische emulgatoren die aardoliederivaten bevatten. Hun functie is de waterige delen te verbinden met de olieachtige. Onze producten zijn zuiver en bevatten geen aardoliederivaten.

0% THIAZOLINONE

Bijtende en irriterende conserveringsmiddelen. Deze stoffen zijn verboden bij producten zonder uitspoelen. Onze producten zijn zuiver. We hebben er voor een maximale bescherming en veiligheid van de mens voor gekozen ze in geen enkel product te doen, niet met en niet zonder uitspoelen.

0% PARABEN

Conserveringsmiddelen die de huid binnendringen. Officieel zijn ze niet giftig, maar ze worden gecontroleerd, omdat ze kankerverwekkend zouden kunnen zijn. Onze producten zijn zuiver. We hebben ervoor gekozen ze in geen enkel product te doen.

0% SILICONE*

Ze hebben geen hestellende werking, ze maskeren defecten en blijven op de lange duur op het haar zitten. Ze zijn synthetisch, niet biologisch afbreekbaar en zeer belastend voor het milieu.

0% ARTIFICIAL COLOUR

Kunstmatige en voedingskleurstoffen kunnen allergieën en overgevoeligheid veroorzaken. Onze producten zijn zuiver. We hebben ervoor gekozen ze in geen enkel product te doen.

0% MINERAL OIL

Aardoliederivaten. Hun productie is sterk verontreinigend voor het milieu en giftig voor de huid. Onze producten zijn zuiver. We hebben ervoor gekozen ze in geen enkel product te doen.

0% LANOLIN

Van dieren afkomstige natuurlijke was (bse). Onze producten zijn zuiver. We hebben ervoor gekozen ze in geen enkel product te doen.

0% BENZOPHENONE

Benzofenon is een chemisch uva- en uvb-zonnefilter. Onze producten zijn zuiver. Ze bevatten geen chemische moleculen waarvoor bescherming tegen de zon nodig is.

0% DMDM HYDANTOIN – IMIDAZOLIDINYL UREA

Over het algemeen zitten er conserveringsmiddelen, formaldehyde afgevende stoffen in stylingproducten. Wij hebben ervoor gekozen ze niet te gebruiken.

0% THIO

Thioglycolzuur is het klassieke middel om de zwavelbruggen te verbreken en de haarstructuur te wijzigen. Het is een erg agressief, bijtend zuur dat de haarstructuur beschadigt. 
Daarom gebruiken we cysteaminehydrochloride, dat de aard van het haar respecteert zonder het te beschadigen.

0% AMMONIA

Dit is een buffermiddel dat het haar erg gevoelig maakt. Bij het aanbrengen kan het een tintelend gevoel geven.